Wie zijn wij?


Diëtistenpraktijk Pelster & Vos wordt gerund door Linda Pelster & Marjolein Vos, twee gedreven, enthousiaste diëtisten.
Er wordt spreekuur gehouden in Winsum, Baflo, Sauwerd en Leens.
Wij zijn gespecialiseerd in overgewicht, ondergewicht, darmproblemen, diabetes, sportvoeding en eetproblematiek.
Maatwerk staat hoog in het vaandel, dus geen standaard lijstjes of de Schijf van 5!

Filosofie


Gezond & gelukkig zijn. Op een ongecompliceerde en comfortabele manier. Is dat niet wat we allemaal willen?

Maar ongecompliceerd is het vaak helemaal niet. Vooral als het aankomt op gezond eten en het handhaven van ons gewicht. Het enorme aanbod aan afslankpillen en dieetboeken kan dit alleen maar bevestigen. Daarnaast is het tellen van calorieën, het hebben van een enorme suikerbehoefte of een haat- liefde verhouding met de weegschaal, verre van comfortabel.

Maar is dit niet gewoon de rekening die we betalen voor een gezond lichaam? Ons antwoord daarop is simpel; dat zou niet zo moeten zijn! Wij geloven absoluut niet in calorieën tellen, crash diëten en hongerlijden.

Op spreekuur ervaren wij dagelijks wat voor verschil voeding kan maken.
Dat is waar wij in geloven; de kracht van voeding.
Puur, onbewerkt en o zo voedzaam. Maar bovenal: ontzettend smaakvol!
Ons doel is om jou de tools te geven om slimme keuzes te maken en hiermee het beste uit jezelf te halen. Behaal je doelen, voel je fitter & gelukkiger. Niet voor een paar maanden. Voor de rest van je leven!

Wie weet ga je het zelfs nog leuk vinden.


Linda Pelster
Linda is gespecialiseerd in overgewicht, diabetes (koolhydraatbeperkt dieet), darmproblematiek (o.a. FODMAP- dieet), hart- en vaatziekten, COPD en ondervoeding (tevens drink- en sondevoeding). Ze is werkzaam op de locaties Winsum & Sauwerd. 

Marjolein Vos
Marjolein is gespecialiseerd in overgewicht, diabetes (koolhydraatbeperkt dieet), hart- en vaatziekten, darmpoblematiek (o.a. FODMAP- dieet), eetstoornissen en sportvoeding. Ze is werkzaam op de locaties Winsum, Leens & Baflo.

Linda en Marjolein zijn beide geschoold in ACT therapie. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy. ACT is een nieuwe vorm van gedragstherapie die je kan helpen om op een handige manier om te gaan met je problemen en obstakels, zodat je hier niet steeds in vastloopt en je daarentegen kan richten op de meer waardevolle dingen in je leven, zoals het maken van gezonde keuzes. 

Een positieve benadering, behapbare informatie en een persoonlijk advies is wat je van ons kunt verwachten. Ieder persoon is uniek en verdient een uniek advies!

Maatwerk is de sleutel.

 

Op de hoogte blijven van Puur & Vertrouwd?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contact


Diëtistenpraktijk Pelster & Vos
Meeden 3 G
9951 HZ WINSUM
Tel: 088-2442499
E-mail: info@pelstervos.nl

Volg ons