Recensies

Vrouw, 18 jaar

"Ik heb alle basis die je moet weten over voeding geleerd van Linda en ik ben in totaal 20 kg afgevallen met hulp van haar. Ik ben als ik weer even een reminder nodig had van hoe het moest altijd met een goed gevoel weer weggegaan bij Linda. Hele fijne ervaring gehad!"
Vrouw, 48 jaar

"Mw. Pelster is een kundige diëtist! Ze weet waar ze het over heeft! Ik wist niet dat erbij een dieet zoveel kennis aan te pas kwam. Een prettige mevrouw om mee samen te werken! "
Vrouw, 27 jaar

"Geen streng dieet, maar je eetstijl veranderen! Goede adviezen en serieus genomen worden door lieve diëtiste Marjolein. Heel fijn!"
Vrouw, 32 jaar

"Wat heb ik ongelooflijk veel gehad aan de adviezen van Linda. Zij heeft mij info, tips, recepten en steun geboden bij de voedselallergieën van mijn baby, op die manier kon ik toch borstvoeding (blijven) geven en dat was juist wat mijn dochtertje zo hard nodig had i.v.m. de allergieën."
Man, 55 jaar

"Mijn suikerwaarden heb ik weer onder controle. Mijn doel was om medicatie te voorkomen; dat is gelukt. Een prettige bijkomstigheid dat ik nu smaakvoller eet en meer verzadiging ervaar. Fijn om te kunnen sparren met de diëtist."
Vrouw, 35 jaar

"Meer energie en lekkerder eten. En dat zonder hongergevoel! Eindelijk van het calorieën tellen en vet beperken af!"
Man, 62 jaar

"Ik kan nu eindelijk mijn duursport beoefenen zonder 'het tegenkomen van de man met de hamer.' Ik voel mij fitter en energieker!"
Vrouw, 55 jaar

"Goed geadviseerd. Bedankt Marjolein!"
Vrouw, 52 jaar

"Zo blij met Marjolein. Een andere kijk op eten zonder maaltijd insuline. Top!"

Op de hoogte blijven van Puur & Vertrouwd?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contact


Diëtistenpraktijk Pelster & Vos
Meeden 3 G
9951 HZ WINSUM
Tel: 088-2442499
E-mail: info@pelstervos.nl

Volg ons