Recensies

Vrouw, 46 jaar

"Het is erg prettig om met Linda samen te werken. Ze is flexibel en staat open voor nieuwe inzichten. Ze begrijpt dat gezondheid niet alleen draait om voeding. Ik voel me vertrouwd bij haar. Voor mij is dat de basis voor een langdurige samenwerking"
Vrouw, 18 jaar

"Ik heb alle basis die je moet weten over voeding geleerd van Linda en ik ben in totaal 20 kg afgevallen met hulp van haar. Ik ben als ik weer even een reminder nodig had van hoe het moest altijd met een goed gevoel weer weggegaan bij Linda. Hele fijne ervaring gehad!"
Vrouw, 27 jaar

"Geen streng dieet, maar je eetstijl veranderen! Goede adviezen en serieus genomen worden door lieve diƫtiste Marjolein. Heel fijn!"
Man, 55 jaar

"Mijn suikerwaarden heb ik weer onder controle. Mijn doel was om medicatie te voorkomen; dat is gelukt. Een prettige bijkomstigheid dat ik nu smaakvoller eet en meer verzadiging ervaar. Fijn om te kunnen sparren met de diëtist."
Vrouw, 35 jaar

"Meer energie en lekkerder eten. En dat zonder hongergevoel! Eindelijk van het calorieën tellen en vet beperken af!"
Man, 62 jaar

"Ik kan nu eindelijk mijn duursport beoefenen zonder 'het tegenkomen van de man met de hamer.' Ik voel mij fitter en energieker!"
Vrouw, 55 jaar

"Goed geadviseerd. Bedankt Marjolein!"
Vrouw, 52 jaar

"Zo blij met Marjolein. Een andere kijk op eten zonder maaltijd insuline. Top!"

Op de hoogte blijven van Puur & Vertrouwd?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contact


Diëtistenpraktijk Pelster & Vos
Meeden 3 G
9951 HZ WINSUM
Tel: 088-2442499
E-mail: info@pelstervos.nl

Volg ons